Cadirafina neix a la ciutat de Vic als anys 90, un moment en el qual obrir una botiga exclusivament de cadires era quelcom impenssable i a la
vegada innovador.

Aquesta innovació l'hem anat mantenint i ja hem fet una llarga trajectòria la qual ens ha donat molt coneixement i experiència. Ens ha permès saber qui som, què volem
i on estem.

Enric Garreta
CEO
02.

Qualitat
&Servei

Satisfacció

Ens agrada fer les coses bé. Som partidaris de la qualitat, ens importa la vida del producte; una llarga vida que ens assegura la teva satisfacció.

La nostre obsessió per la qualitat ens fa estar pendents del client constanment sense perdre detall. Ens comprometem amb qualitat i servei.

Servei

La teva satisfacció és la nostre raó de ser. És per això que escoltem les teves idees, t'aconsellem sense oblidar-les i t'ajudem a projectar-les. La cadira ha de cumplir una funció pràctica i una estètica i per veure-ho, la millor manera és posar-la en escena. Et deixem les cadires entre les que dubtes perquè no imaginis com quedaria sinó que experimentis com queda.

Sabem donar resposta
a la teva il·lusió.

Mediambient

Treballem amb les firmes nacionals i internacionals que tenen en compte el mediambient i l'origen de materials com ara els arbres per la fusta, el reciclatge de metalls, teixits orgànics/isostenibles, etc. Aquestes mateixes firmes són les que investiguen nous materials més apropiats per les necessitats de la vida d'avui en dia; practicitat, durabilitat, disseny i comoditat. Tot per un benestar social millor.